Kirjavaa-taidenäyttelyn avajaisia vietettiin 7.8.2024

7.8.2024

TSAUn oman taidenäyttelyn avajaisia vietettiin 7.8.2024 iloisessa tunnelmassa Galleria Vivissä Monitoimitalo 13:n tiloissa Tampereen keskustassa. Paikalle oli kerääntynyt mukava joukko taiteilijoita, sekä taiteen ystäviä. Yhdistyksen puheenjohtaja avasi näyttelyn pienellä puheenvuorolla, jonka jälkeen yleisö pääsi tutustumaan esillä oleviin teoksiin.

Näyttelyssä on esillä yhdistyksen jäsenten tuottamia taideteoksia. Näyttelyn nimi Kirjavaa viittaa autismikirjoon, ominaisuuteen, joka tämän näyttelyn jokaisella taiteilijalla on.

Näyttely yllättää kävijänsä monipuolisuudellaan. Erilaiset teemat vievät sinut mielenkiintoisille ajatusmatkoille ja monipuoliset teokset kertovat omaa tarinaansa. Tilan keskiössä on penkki, jossa vierailija voi hetken levähtää ja nauttia gallerian tunnelmasta ja teoksista. Penkillä on selattavissa myös kaksi taidekansiota, jotka sisältävät useamman taiteilijan teoksia

Galleria Vivi on avoinna maanantaista perjantaihin klo 9–20 osoitteessa Pellavatehtaankatu 4, Tampere (Monitoimitalo 13). Näyttelyyn on vapaa pääsy. Näyttely päättyy 27.8.2024.

 

https://www.tampere.fi/nuoret/nuorten-kulttuurikeskus-monitoimitalo-13/nayttelyt-monitoimitalo-13

 

Nuorten kulttuurikeskus, Monitoimitalo 13 - Tampere